A legjobb motorosbolt, a legjobb nő – két legyet egy csapásra!

A férjem iratok rendezésével foglalkozik, és bár szereti a munkáját, néha szüksége van egy kis kikapcsolódásra. Már számos hobbival próbálkozott: sétáltatta mások kutyáját (ezzel egy kevéske pénzt is keresett), a későbbiekben, ahogy hidegre fordult az idő, valami otthoni elfoglaltságot keresett, vett néhány színezőt, és azokkal játszotta el az idejét. Mi is az egyik ilyen hobbija kapcsán találkoztunk egyébként, amely még a nyári időszakban alakult ki neki; akkor még nem ismerte a motorosboltot, szóval gyakran járt villamossal. Néhány útvonalat kinézett magának, hogy ő majd ezeket végigjárja, megismeri, és többet tud majd róluk, mint a villamosvezető, többet, mint akárki más. Ez volt a megszállottsága, hogy mindent tudni akar, és mindig képben legyen a legtöbb dologgal kapcsolatban. Én ezzel szemben jobban szeretem, amikor a dolgok kevésbé vannak rendszerezve és a helyükön, engem megnyugtatnak a zajok, a rendetlenség egy kicsit kevésbé elkapott változata, és nem kell azon görcsölnöm, hogy minden mindig príma legyen. Ez az Áronnal való kapcsolatunkban egyébként eleinte gondot okozott, később viszont különös összecsiszoltsággal tudtunk együttműködni. Nem volt ezzel gond köztünk hosszú ideig, viszont visszatérve megismerkedésünk történetére: én elaludtam a villamoson, ő meg éppen a szokásos útját tette, háromszor, négyszer járta végig az útvonalat. Ő ébresztett föl, amikor már a második alkalommal futottam végig ugyanazt a vonalat, hogy nagyon, szépen aludtam, tényleg gyönyörűen, de most már megijedt attól, hogy elképesztő módon el fogok késni valahonnan.

Elkérte a számom, én meg kedvesen mosolyogtam rá, és bár nagyon szerettem volna megtudni, hogy ez a fura figura mit keres még a villamoson, és mit művel ennyire serényen a járművön, tényleg késésben voltam, és valóban sietnem kellett. Két hónap múlva jutottam az eszébe, amikor egy motorosboltban keresett magának kesztyűt – a bőrkesztyűm jutott eszébe, ami az ölembe ejtve pihent, míg zötykölődött alattam a villamos. Azt mondta, ő Áron, épp egy motorosboltban van, én meg a szép, sőt gyönyörű lány a viliről nagyjából két hónappal ezelőtt, legyek már kedves és menjek el vele egy kedves kis kávézásra. A kávézás alkalmával a motorosboltról beszélt, és én is mondtam neki, hogy van tapasztalatom a motorok terén, hiszen apukám nagy motoros, és van egy online motorosbolt, a shox.hu oldala, ahol minden termék kiváló és remek, és mindenképpen innen rendeljen, kesztyűt, bukósisakot, hiszen a lehető legjobb választás, ha ezt a remek, kiváló terméket választja.

Le lett nyűgözve attól, hogy ilyeneket ismerek, tudok, elő is vette rögtön a laptopját, hogy megnézhesse a shox.hu oldalát, és rögtön belátta, hogy igazam van, és mindenképpen innen kell rendelnie. A kapcsolatunk akkor lett szorosabb, amikor hazaértem, és láttam, hogy harminc nem fogadott hívásom volt, Árontól, és amikor végre fölvettem, nevetve szólt bele, hogy annyira jók ezek a termékek. A bukósisakok, a kesztyűk, szinte el sem hitte, hogy ezek valóban ilyen jó áron vannak, hogy ez a motorosbolt ennyire nagyszerű áron árulja őket, el voltam képedve attól, hogy tényleg ennyire király ez a hely, hogy ilyen minőségi termékeket árulnak, szinte ingyen! Ettől fogva, hogy ő bevásárolt a motorosbolt oldaláról, nyilván már nem is járt villamossal. A motorjára pattant, mint egy hős lovag, és berobogott a munkahelyére, és szinte hihetetlenül menőnek érezte magát a shox.hu oldaláról rendelt cuccaiban.

Azóta is minden barátjának ezt a shopot ajánlja, áradozik róla, sőt, még engem is elvett feleségül, annyira tetszett neki a shox.hu. Apukám is vállon veregette, amikor találkoztak, hogy fiam, neked aztán tényleg igazán jó ízlésed van, mind a nők, mind a motoros cuccok tekintetében!