Olcsó babakocsit rendeltem, és nem bántam meg!

Az embernek mindig vigyáznia kell az irataira. Én például külön tartom őket a pénzemtől. Van egy pénztárcám és külön egy irattartóm. Így, ha esetleg ellopják a pénztárcám, nem fogok kétségbeesni, hiszen az irataim még nálam vannak. Azonkívül nem hordok magamnál sok pénzt. Úgyis csak elkölteném! Mindig csak annyit, hogy ha esetleg megszorulok, tudjak venni buszjegyet, ha megéhezem, vehessek kaját és ilyenek. Többre nincs szükség. Ha nagy bevásárlást tartok, akkor természetesen viszek magammal több pénzt, nehogy arra kerüljön sor, hogy a kasszánál ne tudjam kifizetni az általam vett termékeket. Az elővigyázatosságomnak köszönhetően még sose raboltak ki és még sose hagytam el semmit sem. Kivéve talán kiskoromban, de szerintem ilyen mindenkivel megesett kicsinek.

Eddigi életem két legszebb pillanata az esküvőm volt, és amikor kiderült, hogy gyermeket várok. Szerintem ez a két legszebb dolog az életben! De én természetesen az apró dolgoknak is tudok örülni. Például annak, hogy a legutóbb miként vettem egy olcsó babakocsit a gyermekem számára. Fogalmam se volt, hogy hol lehet olcsón jót kapni, és az egyik barátnőm mondta, hogy ő az internetről rendelt olcsó babakocsit. Ingyenes a kiszállítás és széles a választék. Na, ezt meg kell néznem magamnak! Nem mintha lusta lennék elmenni egy boltba választani egy babakocsit, de lássuk be, otthonról sokkal kényelmesebb rendelni.

Így hát felmentem a babakocsis oldalra és körülnéztem. Szebbnél-szebb babakocsikat találtam és mind nagyon jó áron. Különböző divattervezőktől, különböző stílusban. Tavalyi és idei divat egyaránt megtalálható volt. Nekem legjobban a 3 az 1-ben babakocsi tetszett, amelyet több színben is lehetett rendelni. Egy videót is találtam, ami nagyon hasznos volt számomra! Alatta pedig egy leírást. Az általam kiválasztott babakocsi vázára nagyon könnyen felszerelhető volt a mózeskosár, a sportülőrész és az autós hordozó is. A sportülőrész magasítva van, így a gyermek kedvére tud rugdalózni majd benne. Már el is képzeltem, ahogy a megszületendő gyermekem miként fog rugdalózni a pici kis lábával. Meg is rendeltem.

Nagyon büszke voltam, hogy egy ilyen szép és modern babakocsit ki tudtam fizetni a saját pénzemből. Ez nekem nagy dolog. És nemsokára ki is hozták. A futár megkérdezte, hogy segítsen-e összeszerelni, de mondtam, hogy bár nagyon kedves, de nincs szükségem rá! Egyedül is menni fog!

És ment is, hiszen tényleg könnyű volt összeállítani. A párom mikor hazaért, már várta a kész babakocsi. Nagyon tetszett neki is, és megmutattam, hogy honnan rendeltem. Ő hihetetlenül büszke volt rám, de azért megjegyezte, hogy szólhattam volna. Bizony, bizony ez így van. De mondtam, hogy az a lány ajánlotta a weboldalt, akivel a blogírás következtében ismerkedtem meg, mert ők is onnan vásároltak. A páromat egyre jobban érdekelte a virtuális barát kiléte, és immáron engem is, így végre nagy nehezen sikerült összehoznunk egy találkozót.

A lány külsőre is hasonló stílust képviselt mint én, és kellemes volt a hangja is. Megköszöntem a tanácsát a babakocsival kapcsolatban és végül egy kávé mellett igazán jót beszélgettünk. Tehát végtére is el kell mondjam, hogy mind a barátnővel, mind a babakocsival jól jártam. Jó hely ez az internet! Fontos az elővigyázatosság, de néha ki kell próbálni új dolgokat is, és nem lehetetlen barátokat találni és jó holmikat vásárolni az interneten keresztül is!