Régi iratok és egy meglepő felfedezés karácsony előtt

Nemrég egy csomag régi iratot pakoltam, amikor hirtelen kezembe került egy köteg számla. Nem is értettem, hogyan kerültek oda, ugyanis húgomé volt mindegyik, ráadásul e havi számlák. Gyorsan el is vittem volna őket neki, de azért vetettem rájuk egy pillantást, és rájöttem, hogy szegény húgoméknak rengeteg kiadása is van, főleg most, hogy terhes is, és férje csak próbaidőn van az új munkahelyén.

Persze elvittem nekik a hazafelé úton azon gondolkodtam, hogy hogyan segíthetnék nekik. Eszembe jutott, hogy

még nem vették meg a babakocsit a gyerkőcnek, és nagyon szép ajándék lenne tőlünk, ha mi vennénk meg neki a férjemmel.

Örültem a remek ötletnek, és rögtön el is kezdtem nézni a netet a megfelelő modell után kutatva, de nehezen találtam olyat, ami jó minőségű, de nem extrém drága. Ráadásul mivel a húgom ikreket vár, ezért olyan kellett, ahol mindkét babának akad hely. Sok keresgélés után találtam egy olyan oldalt, ahol többféle testvér babakocsi is van. Én egy pöttyös modellt választottam, ami fekete, mivel nekem az is fontos, hogy könnyen lehessen tisztítani, és ne koszolódjon annyira.

A modellen strapabíró, felfújható, jól manőverezhető kerekek vannak, ami azért fontos, mert a húgomék szeretnek kirándulni, és tudom, hogy a gyerekeket is néha ki akarják majd vinni sétálni az erdőbe.Ezen kívül persze tartozik hozzá, két db mózeskosár, két db sport ülőrész és két db autós babahordozó. Külön nagy előny, hogy a mózeskosár, a babakocsi és az autóülés mindkét irányba is rögzíthető, ami szintén fontos szempont lehet a húgomnak. Emellett a fogókart is lehet állítani, így a férje is tudja tolni kényelmesen a kocsit, ha éppen ő vinné a babákat sétálni. Plusz a fogókart le is lehet szerelni, ha éppen nem használják. Van hozzá egy nagy bevásárló kosár is, amibe beletehetik a babaholmikat, de ha ez nem lenne elég, adnak hozzá praktikus babatáskát is, ahová a húgom saját holmija is elfér. Mert ő mindig a fél házat elhozza, ha egy kisebb útra indulnak csak a férjével, akkor is.

El is mentünk megvenni a kocsit, és szerencsére nagyon könnyen odataláltunk az épülethez, mivel az oldalon külön térkép is mutatja a címet. A húgomnak nagyon fog tetszeni szerintem az ajándék, amikor odaadjuk majd neki a babakocsit  szenteste. Bár biztos szerinte ez túl nagy ajándék, de nekem mindent megért, hogy így segíthettem neki.